Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bunun ciğerin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen strüktürsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle bile şerik özellikleri, dayanıklı ve pek örgüda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page